logo

LightPDF: Scansiona in modo semplice

star

Scarica dalla Play Store

Prova gratuita

LightPDF

PDF és OCR
Szkenner particle vector vector

AI-alapú. Szkenneljen, szerkesszen és mentsen el bármilyen dokumentumot PDF/JPG/TXT formátumban könnyedén

LightPDF
wave
grid

Dokumentumok létrehozása bármikor és bárhol

Alakítsa át mobiltelefonját egy erőteljes szkennerré, amely több szkennelési módot kínál, így könnyedén szkennelhet és konvertálhat PDF-ekre és fényképekre. Növelje termelékenységét a munkahelyen és az iskolában.

Mindent egyben szkenner alkalmazás

Dokumentszkenner

Mondjon búcsút a nagy és nehéz nyomtatógépeknek. A LightPDF használatával az egész irodája a zsebében van. Bármit szkennelhet, személyi igazolványokat, útleveleket, szerződéseket, papírokat, könyveket, nyugtákat és kézzel írt jegyzeteket PDF vagy JPG fájlként.
Dokumentszkenner

Ismerje fel a szöveget OCR-rel

Az automatikus OCR lehetővé teszi, hogy a nem szerkeszthető képeket, PDF-eket, szkenneléseket átalakítsa olyan tartalommá, amelyet kinyerhet, kereshet, szerkeszthet, és újrafelhasználhat más dokumentumokban. Akár szerződésről, könyvről, jegyzetről, fényképről, tábláról vagy akár hosszú dokumentumról van szó, könnyedén megtalálhatja a fontos szöveget a szkennelésekben.
downloadTöltse le most
Ismerje fel a szöveget OCR-rel

Távolítsa el a kézzel írt szöveget

Irányítsa telefonjának kameráját a dokumentumra, a LightPDF automatikusan törli a kézzel írt szövegeket és jelöléseket, visszaállítva az elrendezést, miközben megőrzi az eredeti minőséget. Ideális szervezéshez, kategorizáláshoz, megosztáshoz vagy újrafelhasználáshoz, időt takarít meg és növeli a hatékonyságot.
Távolítsa el a kézzel írt szöveget

Készítsen és digitalizáljon személyi igazolványokat

Egy intuitív mód, amely gyors és egyszerű létrehozást és szkennelést tesz lehetővé személyes igazolványai számára, lehetővé téve a zökkenőmentes hozzáférést, visszakeresést és használatot bármilyen helyzetben. Néhány érintéssel szabványos személyi igazolvány fényképet készíthet, megmentve Önt egy utazást a fotóstúdióba.
downloadTöltse le most
Készítsen és digitalizáljon személyi igazolványokat

Fokozza a fénykép minőségét

A fejlett képjavító technológia újjáéleszti az elmosódott képeket, visszaállítva eredeti dicsőségüket. A legjobb AI algoritmus használatával a LightPDF pontosan kiszámít minden pixelt, hogy kivételesen lenyűgöző részleteket biztosítson minden kép szegmensében.
Ismerje fel a szöveget OCR-rel

Mit mondanak

Calvin Cooper
Calvin Cooper
star
Játék-megváltoztató a menet közbeni szkennelési igényekhez
Nemrég fedeztem fel a LightPDF-et, és teljesen megváltoztatta a mobil irodai élményemet. Mint valaki, aki folyamatosan utazik, egy megbízható szkenner alkalmazás létfontosságú, és a LightPDF minden szempontból kiváló. A szkennelési minőség kiváló, minden részletet rögzít a nyomtatott dokumentumoktól a kézzel írt jegyzetekig pontossággal és tisztasággal.
Victoria C
Victoria C
star
A végső eszköz oktatáshoz és munkához
A LightPDF Scanner a legimpozánsabb eszköz, amit valaha használtam dokumentumok szkenneléséhez különböző célokra, beleértve az oktatást és a munkát. Tele van olyan funkciókkal, amelyek egyszerűbbé teszik a feladatokat és javítják teljesítményét.
Robbin Bennett
Robbin Bennett
star
Megbízható alkalmazás szkenneléshez és PDF szerkesztéshez
Eddig rengeteg dokumentumot szkenneltem a LightPDF segítségével, és az élmény felülmúlta várakozásaimat. Az interfész intuitív és tartalmazza az összes kívánt funkciót. Ez egy LightPDF termék, így nem kell aggódnia a PDF-ek feldolgozási képessége miatt.

LightPDF: Szkenner a zsebedben

footer footer